Telèfon Forn Farre Sucs : 973 74 81 93

Coques de recapte artesanals individuals precuites.

Tenim el plaer de presentar-vos el nou producte de Forn Farré, les coques de recapte artesanals precuites i envasades en porcions individuals.

Coca recapte individual precuita d'anchoes
Coca recapte individual precuita de llonganissa

Després d’un llarg procés de proves hem aconseguit poder comercialitzar les coques de recapte envasades en porcions individuals. Utilitzant la nova envasadora recentment adquirida, aconseguim allargar la vida de les coques de recapte fins als 30 dies de caducitat des de la data d’envasament.

La coca de recapte l’elaborem com sempre, emprant la recepta tradicional de Forn Farre que tan bons resultats ens ha donat fins ara, però amb la possibilitat de fer arribar el producte a gran part del territori Català. Les úniques diferencies respecte a les coques que podeu trobar a les nostres botigues son la mida i que aquestes van envasades al buit. Les envasem en porcions individuals per facilitar la cocció a qualsevol forn domèstic.

 

L’elaboració la fem a la nostra fleca, també de forma totalment artesanal i emprant els mateixos ingredients de màxima qualitat. Al ser precuita, necessita d’uns minuts de cocció al forn doméstic, d’aquesta manera aconseguim que es pugui gaudir a casa del sabor d’una coca de recapte tradicional tot just acabada de sortir del forn.

 

Els diferents tipus de coques que elaborem actualment son aquests:

Coca de recapte d’anxoves.

Coca de recapte de llonganissa.

Coca de recapte de cansalada viada.

Coca de recapte xampinyons i olives.

 

Els ingredients emprats per fer la massa:

Farina

Oli

Ous

Aigua

Sucre

Sal

Llevat

Millorant

Massa mare

 

Ingredients de les coques

La base es la mateixa per tots el tipus , i la fem amb:

Pebrot

Albergínia

Julivert